Aanhanger

behaal je BE rijbewijs met vertrouwen

Wil je met een aanhangwagen de weg op? Bij Rijschool Goes bieden we een gespecialiseerde rijopleiding voor het BE rijbewijs. De lessen worden gegeven met een personenauto-aanhangwagen combinatie van bijna 11 meter lang. Je leert op een veilige en verantwoorde manier door het verkeer te gaan.

Aan- en afkoppelen, achteruit rijden en draaien en keren behoren tot de vaste onderdelen van de les. Tevens is kennis van de voertuigen, lading en gewicht onderdeel van de opleiding.

Voor rijbewijs BE hoef je geen theorie te doen, alleen praktijkexamen bij het CBR. Het is wel noodzakelijk dat je een gezondheidsverklaring invult bij het CBR. Klik hier om deze in te vullen

  • Intake €75,00

    75 minuten

  • BE-rijles €62,00

    60 minuten per les

  • Praktijkexamen €265,00
  • BE-pakket €637,00

    6 rijlessen + praktijkexamen

Heeft u een BE rijbewijs maar gebruikt u dat nauwelijks en wilt u toch weer de weg op? Heeft u al langere tijd niet met een aanhanger of caravan gereden? Dan kan een opfriscursus (les) u daarbij helpen. We kijken samen naar wat nodig is om met vertrouwen de weg op te gaan. Dit kan zowel met de eigen voertuigcombinatie als met de combinatie van Rijschool Goes . U bent van harte welkom.

Download de PlanGo LeerlingApp om je lessen in te plannen: